top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

Janvāris noslēdzas ar izcīnītu kausu volejbola sacensībās.

31.janvārī Ābeļu pamatskolas sporta zālē norisinājās Jēkabpils novada lielo skolu sacensības volejbolā 2008./2009.g. dzimušajiem zēniem un meitenēm. Spēcīgākos skolu volejbolistus noskaidroja 4  zēnu un  4 meiteņu komandas.  Mūsu komandā spēlēja puiši no dažādām klasēm, bet  visi ikdienā  apmeklē sporta skolas volejbola treniņus. Sportisti  ātri pielāgojās situācijai, demonstrēja teicamu  individuālo meistarību un komandas sadarbību  par katru punktu. Spēles bija ļoti interesantas, ar izcilām izspēlēm. Izšķirošās situācijās puiši izrādīja aukstasinību , nosvērtību un vārda tiešajā nozīmē spraigā spēlē  izcīnīja 1.vietu un saņēma kausu. Novērtējam un Lepojamies ! Paldies treneriem, kas strādā ar šiem jauniešiem.  Skolu pārstāvēja Rainers Veips, Daniels  Bajārietis , Ģirts Stradiņš, Ņikita Livča, Ernests Grudinskis, Alans Bondarenko, Ņikita Dmitrijevs.

       Meitenes ikdienā papildus nenodarbojas ar volejbolu, tomēr bija gatavas pacīnīties ar citu skolu jaunietēm. Spēles bija  diezgan līdzvērtīgas, meitenes  centās, visu izšķīra mazās kļūdiņas un  prasme tikt galā ar stresu. Lai arī šoreiz jaunietes  palika 4.vietā, tā bija lieliska pieredze. Komandā spēlēja Mihaela Girgina, Katrīna Amola, Evelīna Vidiņa, Lucie Sabo, Ieva Mežale, Veronika Iļjina, Anna Aleksandrova, Patrīcija Sauša.

       Puišiem nākošās sacensības skolu mērogā  būs Top kauss, ar iespēju pacīnīties par iekļūšanu finālā, cerams tas izdosies.                                                                          



Sporta sk.: A.Ķiploka



bottom of page