top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

Robotikas pulciņš: Ceļš uz augšu

Kādi piedzīvojumi mums ir bijuši kopš sākām mūsu ceļu robotikas pasaulē?

Jēkabpils 2.vidusskolas robotikas pulciņš, kas šogad uzsāka savu darbību, ir bijis pilns ar aizraujošiem brīžiem, izzināšanas prieku un kopīgu uzvaru sajūtām. Šis ir mūsu pulciņa pirmais gads. Katru trešdienu mēs pulcējamies, lai pilnveidotos robotikā, konstruēšanā, programmēšanā, darbotos grupās un sacenstos viens ar otru, kā arī mācāmies kritiski domāt un vienlaicīgi caur līdzjūtību un sapratni pieņemt komandas biedru neveiksmes.

Mūsu pulciņš ir sadalīts divās stabilās komandās, kurās mēs veidojam un attīstām savas prasmes un sadarbības spējas. Mūsu pūles jau ir radījušas pirmos augļus! 27. janvārī mēs piedalījāmies robotikas čempionātā Preiļos un, lai gan bija izaicinājumi, mēs sasniedzām sesto vietu. Šis notikums mums sniedza ne tikai vietu rezultātu tabulā, bet arī neaizmirstamu pieredzi. Preiļos sapratām, cik ļoti plaša ir robotikas sfēra. Piedalījās pāri 500 robotu 11 dažādās sacensību disciplīnās. Tomēr mūsu ceļojums vēl nav beidzies!

Ar paaugstinātu motivāciju un gatavību izaicinājumiem, mēs jau plānojam mūsu nākamo soli. 16. un 17. martā mēs dosimies uz ikgadējo valsts mēroga čempionātu Valmierā, kur mēs ceram parādīt savas prasmes un sasniegt jaunus augstumus robotikas pasaulē. J2V Robotikas pulciņš ir gatavs jauniem sasniegumiem, izmantojot mūsu zināšanas, radošumu un sadarbību. Sekojiet līdzi mūsu ceļam, jo mēs turpinām uzsākto un dodamies uz jauniem izaicinājumiem!

 

Interešu izglītības skolotājs Ēvalds Ābelskalns



bottom of page