top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

2.klašu un speciālās izglītības klases brauciens uz Rēzeknes teātra “Joriks”

Iniciatīvas “Latvijas skolas soma” ietvaros 26.11.2018. Jēkabpils 2.vidusskolas četrdesmit 2.klašu un speciālās izglītības klases skolēni apmeklēja Rēzeknes teātra “Joriks” muzikālo izrādi “RIEKSTKODIS” pēc E.Hofmaņa pasakas motīviem. Skolēni uzrakstīja atsauksmes par redzēto.


Lielisks brauciens!

Nesen ar klasi mēs bijām ekskursijā Rēzeknē. Braucām ar autobusu. Autobusa šofere bija sieviete. Pa ceļam mūs baroja un mēs spēlējām spēles. Bija jautri. Kad atbraucām uz teātri, skatījāmies pasaku “Riekstkodis”. Aktieri uz skatuves dziedāja un dejoja. Skanēja skaista mūzika. Mēs uzzinājām, kā pasakas galvenais varonis kļuva par riekstkodi – pie visa bija vainīgas peles. Izrāde man ļoti patika. Bija skaisti un interesanti. Pēc uzveduma mēs atgriezāmies mājās ar patīkamiem iespaidiem.

Iļja Skopenko, 2.b klase


26. novembrī visa mūsu klase devās ekskursijā uz teātri. Teātris atradās Rēzeknes pilsētā. Es īstā teātrī biju pirmo reizi. Izrādes nosaukums bija “Riekstkodis”. Izrāde man ļoti patika. Esmu ļoti apmierināts ar braucienu.

VladislavsDeruks, 2.b klase


Šī gada novembrī visas otrās klases brauca uz izrādi. Braucām mēs ar autobusu, brauciens ilga pusotru stundu.Autobusā mēs spēlējāmies, runājām. Mums nebija garlaicīgi. Rēzeknes pilsētā izrāde notika kultūras namā. Zāle bija pilna. Mēs skaļi applaudējām aktieriem, tāpēc, ka uzvedums ļoti patika.

Kirils Krasuļenko, 2.b klase


Man ļoti patika brauciens ar klasi uz izrādi “Riekstkodis”. Un uz skatuves visinteresantākās bija peles.

Dins Sekretovs, 2.а klase


Bija ļoti skaisti, neparasti, dīvaini, bailīgi, interesanti un aizraujoši. Man ļoti patika.

Aleksandra Seļivanova, 2.а klase


Izrāde bija lieliska. Man bija labi un es biju priecīgs.

Aleksandrs Barbakars, 2.а klase


Man ļoti patika izrāde. It īpaši patika Riekstkodis. Bija viņu žēl. Teātrī bija forši. Paldies!

Poļina Aļimkina, 2.а klase


Brauciens bija satriecošs! Izrāde bija ļoti interesanta, tikai žēl, ka tik īsa, un brauciens autobusā paskrēja ļoti ātri, kā viena minūte.

Vladlens Mālnieks, 2.а klase


Nekad nebiju domājis, ka teātrī var būt tik tumšs, un patika mūzika.

Dmitrijs Aļimovs, 2.а klase


Teātrī ļoti patika. Bija jautri, forši un lieliski!

Kristiāns Maslobojevs, 2.а klase


Teātrī es redzēju princesi, karali, karalieni. Kad peles dejoja, bija mazliet bail, bet es zināju, ka viss būs labi. Labs brauciens! Es atkal gribu uz teātri.

Darina Lukjanova, 2.а klase

bottom of page