top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

7.a un 7.c klases piedalījās digitalā pasakumā “Tikšanās vieta – Rīgas pilsētas 2. teatris.”

“Teātra izrāde man patika, bet dažreiz bija nesaprotami, par ko tiek runāts. Interesanti bija atgriezties senā pagātnē, paskatīties, kā pieņēma vēsturisko Latvijas Republikas proklamāciju. Arī patika cilvēka balss, kura komentēja visu šo izrādi, tādā mūsdienu valodā. Bija skaista arī izrādes atmosfēra.”

(Iveta Vaivode 7.a klase)


“Pēc izrādes noskatīšanās man ir daudz dažādu emociju. Izrādes sākumā nebija skaidrs, kas notiek un kāpēc tiek traucēta skaņa, bet pēc tam viss kļuva skaidrs. Izrāde tika izdomāta ļoti oriģinālā veidā. Es pat nevarēju iedomāties, ka kaut kas tāds kādreiz tiks izdarīts. Man ļoti patika priekšnesums; ir balsu izvēle, interesanti komentētāji, un pati tēma ir ļoti interesanta.”

(Diāna Skeranska 7.a klase)

“Izrāde bija interesanta, neskatoties uz to, ka skatījos to internetā. Tā man ļoti iepatikās. Ceru, ka tādu neparastu izrāžu būs vairāk un tās būs vēl interesantākas.”

(Viktorija Hucanu 7.a klase)

“Galvenā doma - viss ir tavās rokās. Dzīve ir atkarīga no cilvēka domām, uzņēmības, apņēmības, drosmes, uzmanības, izpratnes, u.t.t. Cilvēks ir savas dzīves saimnieks un noteicējs. Tikai mēs paši veidojam savu pasauli apkārt, ar savām domām un uztveri par esošo realitāti. Tas viss veido indivīda personību un dod iespējas ikvienam radoši izpausties. Ļoti pamācoša un ar dziļu domu veidota izrāde par cilvēka būtību.”

(Julianna Serafima Grāvīte 7.a klase)


“Pats teatris bija garlaicīgs. Bet, ja tikai klausīties balsis, tad ir drusku interesantāk. No paša teātra var uzināt par daudziem politiķiem.”

(Jekaterina Kozlova 7.c klase)


Teātra digitālā versija man patika. Bija interesanti sekot līdzi notiekošajam. Sižets šķita vienlīdz interesants un reizēm pat uzjautrinošs. Izrāde bija izzinoša un pamācoša, skatītāju mudinot aizdomāties par tagadni un nākotni.

(Jevģēnija Cimbaļuka 7.c klase)

Liepājas teātra mācībizrādi “Kā top Izrāde?”

27. maijā 4.c klases skolēni noskatījās projekta Latvijas skolas soma ietvaros piedāvāto Liepājas teātra mācībizrādi “Kā top Izrāde?” Tas bija atraktīvs ceļojums pa izrādes tapšanas posmiem. Liepājas

bottom of page