top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

Krāsu nedēļa


Vai tu apzinies, cik brīnišķīgā pasaulē dzīvo? Ik dienas tev apkārt virmo smaržas un vibrē skaņas. Un kas gan pasaule būtu bez krāsām?


Tā kā katra šīs nedēļas diena bija veltīta kādai konkrētai krāsai, skolēniem un pedagogiem savā garderobē nācās piemeklēt dienas krāsai atbilstošu apģērbu vai aksesuāru. Kā izrādās, nebūt ne tik vienkārša izvēle!


Ikviens, kurš vēlējās dienai pievienot vēl kādu tīkamu nodarbi, starpbrīžos varēja apmeklēt radošās darbnīcas: tie bija muzikāli starpbrīži, krāsu darbnīcas, Lieldienu ieskandināšanas rotaļas.

Kopā pabijām gan Sarkanajā pasakā, gan Zilā cerību zirga meklējumos, ļaujoties sapņiem un jaunām iecerēm.


Ar īpašu aizrautību visas nedēļas garumā skolēni veica īpašo Krāsu nedēļas uzdevumu, pamanot un saskaitot skolas vidē izvietotos atbilstošas krāsas un formas taureņus un aplīšus. Un tagad noteikti zinām, kā ir raudzīties uz pasauli caur krāsainajām brillēm!


Īpaši pārsteidza 6.e klases skolēni, sagādājot Komplimentu kasti, no katra skolas apmeklētāja spējot izvilināt neviltotu pārsteigumu un smaidu lieliskam dienas sākumam.


Krāsu nedēļa bija lieliska iespēja satikties, izbaudīt kopā būšanas prieku un mesties kopīgā krāsainā piedzīvojumā. Un kas gan par svētkiem bez salūta! Arī tas izdevās brīnišķīgi, vienlaicīgi debesīs traucoties simtiem krāsainu lidmašīnu.


Lai piepildās mūsu krāsainie sapņi, jo dzīvei taču ir tāda krāsa, kāda ir mūsu iztēlei!


Jēkabpils 2. vidusskolas direktores vietniece

Sarmīte Straume

bottom of page