top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

“Top! kauss 2023”

Pēc 2 gadu pārtraukuma ir atgriezušās Latvijas Volejbola federācijas rīkotās sacensības volejbolā jauniešiem “Top! kauss 2023”, agrākais nosaukums “Lāses kauss”. Šīs ir plaša mēroga sacensības Latvijā, kur komandas cīnās par iekļūšanu finālsacensībās Rīgā. Mērķis ir noskaidrot labākās komandas un veicināt volejbola attīstību, kā arī popularizēt veselīgu un sociāli aktīvu dzīvesveidu jauniešu vidū, radot lielāku interesi par šo sporta veidu, tāpēc “Top! kauss” tiek rīkots kā volejbola svētki vispārizglītojošo skolu jauniešiem. Kausa izcīņas sacensības organizē Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar veikalu tīklu top! un pašvaldībām. Pēc atlases sacensībām reģionos, kur piedalījās 502 komandas, izšķirošajām cīņām kvalificējās 128 labākās skolas.

Mūsu skolas 6.-8.klašu zēnu komanda uzvarēja atlases posmā starp novada mācību iestādēm. 16.aprīlī “Skonto” hallē ar finālsacensībām noslēdzās vispārizglītojošo skolu “Top! kauss” volejbolā. Finālturnīra dalībniekus priecēja dažādas aktivitātes un jautri priekšnesumi.

Pamatskolu konkurencē no 32 komandām mūsu zēni tika līdz 3.kārtai un ieguva 6.vietu. Komandā spēlēja:

Kristers Elksnis, Rainers Veips, Aleksandrs Plīrums, Alans Bondarenko, Nikita Livča, Ernests Grudinskis, Kristers Navenickis.

Paldies puišiem par drosmi un pašaizliedzīgu spēli, sporta skolas treneriem par ieguldīto darbu un vecākiem par aizrautību un atbalstu klātienē!

Sporta skolotājas I.Semjonova, L.Rusakova



bottom of page