top of page
  • Writer's pictureJēkabpils 2. vidusskola

Koka daudzveidīgā dzīve

2022. gada 28. aprīlī notika Jēkabpils 2. vidusskolas 4.m klasei organizētā Namdara darbnīcas izbraukuma nodarbība "Koka daudzveidīgā dzīve".

Šajā nodarbībā skolēni uzzināja par koka apstrādes paņēmieniem un to izstrādājumiem. Skolēni guva gandarījumu, veidojot dažādus koka piederumus, piemēram, cirvja kātu vai lielu bļodu. Skolēniem tika piedāvāts uzzināt ne tikai kā notiek darbs ar koku, bet arī izmēģināt interesantas spēles, kuras ir izgatavotas no koka.

Skolēni darbojās praktiskajās nodarbībās un iepazina dažādu koku materiālus, kā arī to darinājumus. Audzēkņiem tika piedāvāts aptaustīt un pasmaržot dažādu koku kātu paraugus, lai censtos atpazīt konkrētos kokus. Pastāstīts par koku dažādību un pielietojumu.

Paldies Jēkabpils 2.vidusskolai par iespēju paplašināt skolēnu redzesloku dabas bagātību jomā un iegūt zināšanas par Latvijas mežu veltēm koku izskatā.


4.m klases audzinātāja Evija Spuriņa

Senās spēles “Sēļu sētā”

Ir klāt mācību gada noslēgums. Ir paveikts liels darbs un esam pelnījuši atpūtu savu draugu un klasesbiedru lokā. Tik sen neesam kopā rotaļājušies, dziedājuši un priecājušies. Visi labā noskaņojumā, c

bottom of page